Alp Oğuz Asistan Sohbet Robotu Projesi

Alp Oğuz Anadolu Lisesi tarafından 24-25 Nisan 2024 tarihlerinde okul binası birinci katında gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı kapsamında sunulan 12 projeden biri olan ChatBot projesinin çıktısı yayında.

Alp Oğuz Anadolu Lisesi web sitesinden ulaşılabilen sohbet robotu, okulla ilgili pek çok soruya yanıt verecek şekilde eğitildi. Sözcükleri cümle içinde yakalayarak en uygun yanıtı vermek üzere eğitilen chatBot, Alp Oğuz Anadolu Lisesi’nin LGS tercih sürecinde aday öğrencilerine, velilerine, okula tayin istemeyi düşünen öğretmenlere yönelik olarak hizmet verecek. Özellikle tercih ve kayıt dönemlerinde sıkça sorulan ve birbirine çok yakın yanıtları olan sorulara hızlı şekilde Alp Oğuz Asistan Sohbet Robotu yanıt vererek okul yönetiminin iş yükünü hafifletecek.

Sohbet robotu ücretsiz bir chatBot servisi olan daha.ai ile oluşturuldu. Henüz bazı bölümleri beta aşamasında. Anlamsız yazılar, anlamsız şekil veya navigasyonlar görürseniz lütfen bize iletin: garajalpoguz@gmail.com

Bu projeyi hazırlayan ekip ile iletişim geçerek sorular sormak isteyen girişimci, projeci, araştırmacılar bize garajalpoguz@gmail.com adresinden ulaşarak taleplerini bildirebilirler. Ekip üyeleri ile iletişim için gereken adımlar atılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir