Garaj’ın kurucularından Göktuğ Usta ve Necati Canberk Ezgü öğrencilerimizle buluştu

Garaj’ın kurucu ekibinden yer alan Göktuğ Usta ve Necati Canberk Ezgü okulumuzu ziyaret etti. Tubitak 4006 Bilim Fuarı hazırlıklarını sürdüren öğrencilerle sohbet ettiler ve 10-E sınıfı öğrencilerine üniversiteleri, bölümleri, yaşadıkları şehir, girişmcilik, kişisel gelişim için fırsatlar, teknoloji dünyası hakkında bilgiler verdiler, deneyimlerini ve öngörülerini paylaştılar. Üniversite yaşamına dair verdikleri ipuçları sonra onuncu sınıf öğrencilerinden gelen çeşitli soruları içtenlikle yanıtladılar.

12 Nisan 2024 Cuma günü gerçekleşen ziyarette, mentorlarımız, Garaj’ın kuruluş öyküsü ve öğrenci iken Alp Oğuz Anadolu Lisesi anıları da sohbet konusu oldu.

Necati Canberk Ezgü halen İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümünde öğrenimini sürdürmekte ve Yıldız Teknik Ünversitesi Startup House Girişimcilik Merkezinde asistan olarak çalışmaktadır.

Göktuğ Usta halen İzmir Demokrasi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünde öğrenimini sürdürmektedir. Teknoloji Girişimcisi olarak meetup’larda konuşmacı olarak katılım sağlamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir