Menemen Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencileri Konuğumuz Oldu

Menemen Atatürk Anadolu Lisesi Bilgisayar Öğretmeni Nurullah Şaşmaz ve çeşitli projeler geliştiren öğrencileri kuluçkamızda ağırladık.

24 Şubat Pazartesi günü, önceden bizimle iletişime geçen Menemen Atatürk Anadolu Lisesi Bilgisayar Öğretmeni Nurullah Şaşmaz ve çeşitli projeler geliştiren öğrencileri kuluçkamızda ağırladık. Kendileri ile karşılıklı yaptığımız projelerden bahsedip verimli bir gün geçirdik.

Bilgi birikimlerimizi birbirimize aktardığımız bu buluşmada kendi geçmişimizden (ProjeLab), geliştirdiğimiz projelerimizden, yapmış olduğumuz teknoloji gezilerinden bahsettik.

Menemen Atatürk Anadolu Lisesi de bizlere aynı şekilde kendi projelerinden bahsettiler. Üzerinde çalıştıkları projeler ve ortaya koydukları ürünleri anlattılar. Onların bilgi birikimi ve deneyimlerinden aldığımız tavsiyeleri kendi eksiklerimizi gidermek adına notlar aldık. Menemen Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencilerinin daha çok teknik anlamda projeler ürettiğini, ciddi anlamda mekanik, robotik ve yazılım temelli projeler geliştirdiğini gördük. Game Maker platformunda geliştirdikleri oyundan da kesitler sundular. Garaj Alp Oğuz olarak bizimse daha ziyade girişimcilik, networking, arduino, web teknolojileri üzerine yoğunlaştığımızı fark etmiş olduk.

Okul Müdürümüz Ali Gürlek

Karşılıklı bilgi paylaşımımızda edindiğimiz tecrübeleri (know-how) sonraki çalışmalarımızda kullanmak için sabırsızlanıyoruz. İlerleyen zamanlarda Menemen Atatürk Anadolu Lisesi’ne, Garaj Alp Oğuz olarak ziyarette bulunmayı planlıyoruz.

Kendilerine ziyaretlerinden ötürü tekrar teşekkür ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir