Akademi Alp Oğuz Eğitimlere Başladı

Garaj Alp Oğuz ön kuluçka bünyesinde mentorlar eşliğinde eğitimler başladı. 25 öğrenci ile haftanın bir günü Akademi Alp Oğuz eğitimlerinde buluşuyoruz.

Akademi Alp Oğuz’un öğrencileri için panladığı gelişim programını (müfredat) görmek için tıklayınız.

Okulumuzda 2019-2020 itibari ile başlatmış olduğumuz Garaj Alp Oğuz Ön Kuluçka Merkezi ve Akademi Alp Oğuz Bilgisayar Bilimleri Eğitim Merkezi açılış ve bilgilendirme toplantısını öğrencilerimizle gerçekleştirdik. Bu yıl 25 öğrenci ile çalışmalarımız devam edecek, haftanın belirli günleri okul sonrasında temel bilgisayar bilimleri becerileri ile başlayıp, robotik, programlama, üç boyutlu teknolojiler, mobil programlama, mekanik, elektronik, girişimciliğe uzanan yelpazede öğrencilerimizle çalışmalar yürüteceğiz.

Açılış toplantısını okul müdür yardımcımız Sayın Yusuf Karataş gerçekleştirdi ve çağın gereklerine uygun bakış açısına sahip olabilecek gençlerin ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine gelmesinde öneminin çok büyük olduğunu vurguladı. Bilimsel, üretken, topluma yararlı proje faaliyetlerinde öğrencilere her türlü desteğe de hazır olduklarını belirten Yusuf Karataş, proje okulu olarak Alp Oğuz Anadolu Lisesi bünyesinde bu tip çalışmaların artarak devam etmesi dilekleri ile toplantıyı açtı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir