Startupımız HBF ve Mert Dönerçark online ortamda bir araya geldi

Yazılım Geliştirme Danışmanı Mert Dönerçark ile Zoom uygulaması üzerinden online ortamda bir araya geldik. HBF Ekibi Garaj’dan katıldı. Yapay zekâ, karar destek sistemleri, görüntü işleme, artırılmış gerçeklik, veri madenciliği, sistem tasarımı ve daha fazla konuda uzmanlığa sahip, İzmir şirketi olan ve %100 Türk Sermayeli Yazılım Şirketin MicroDestek’te danışmanlık yapan Mert Dönerçark’ın bilgi ve deneyimlerini öğrenmiş ve sorularımızı birinci elden kendisine iletmiş olduk.

23 Mayıs 2023 Salı günü öğleden sonra 14.30 ila 15.02 arasında gerçekleşen toplantıda altı kişilik HBF Startup ekibi üyelerine özellikle yazılım geliştirme süreçleri, kullanılabilecek kaynaklar, proje yönetim stratejileri, oyun sektöründeki püf noktalar konusunda bilgi veren Mert Dönerçark, HBF ekibi üyelerinin okullarına bir çalışma ortamına sahip olmalarından dolayı şanslı olduklarını ve bu şansı iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirtti.

Mert beye teşekkür ederiz, gelecek zaman diliminde bağlantı halinde kalarak işbirliğimizin devam etmesini diliyoruz.

NOT: HBF ekibi ve danışmanları ilk şirket yemeğini de bugün yemiş oldular. Umuyoruz gelecekte daha keyifli aktiviteler eşliğinde dijital projelerini daha üst seviyelere taşıyacaklar.

2 Responses to “Startupımız HBF ve Mert Dönerçark online ortamda bir araya geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir